www.medresejaelbasan.com


Aktivitetet Aktuale

Filloi leximi i Kuranit me nxënësit e klasave të 10-ta .

Me rastin e mësimit të leximit të Kuranit, nxënësit e klasave të 10-ta së bashku me mësuesin z. Anis

Vizita në qytetin e Korces dhe Pogradecit

Nxënësit e klasës së 12-të së bashku me mësuesin e tyre kujdestar, z. Ernis Feti , organizuan një ek

Bashkëpunimi me Drejtorinë e MKZ-së dhe Shkollës së mesme “Liria” Elbasan

Në bashkëpunim me Drejtorinë e MKZ-së në shkollën e Mesme Medrese ” Liria ” Elbasan u de


Aktivitetet e Kaluara

Vizita e shkollës Naim Frashëri

Në kuadër të bashkpunimit ndërmjet shkollave Medreseja Liria ftoi për një vizite stafin pedagigjk te

Piktura e shkolles sone

Nje nxenes i klases se 9-te nga Elbasani i dhuroi drejtorit te shkolles sone nje pikture te shkolles

Ora e Fizikes

Klasat e 11-ta te shkollës sonë ka vënë ne provë raketat e krijuara nga vetë ata. Nxënësit në orën e

Gjinari Komune..!

Gjinari eshte 40 km ne lindje te Cerrikut. Gjinari pika me bukur dhe e vetme turistike ne qarkun e E


Video Galeria

Ndihma në fshatin Ben

Medreseja “ Liria” Elbasan kontribuoi me ndihma, për familjen e së cilës iu dogj shtëpia pak ditë më